Začini, Soli, MješavineZačini, Soli, Mješavine
7.30 KM
Pretvara blage rezance u vatrenu pastu all'arrabbiata, a meksički gulaš u čili con carne. Avanturistički kuhari ga koriste čak i u slatkim jelima! Na ovaj ili onaj način, morate ga dodavati po malo jer je kapsaicin odgovoran za peckanje na jeziku. Pikantnost ove sorte čilija: ljuta, ljuta, ljuta!
Turns bland noodles into fiery pasta all'arrabbiata and Mexican stew into chili con carne. Adventurous cooks even use it in sweet dishes! One way or another, you need to tread lightly as capsaicin is responsible for a burning sensation on the tongue. The spiciness of this chili variety: Hot, hot, hot!
Organski proizvodOrganic product
Pogodno za veganeSuitable for vegans
Best use before : Otisnuto na ambalaži
Keeping terms : Suhom i hladnom mjestu i van domašaja djece
Manufacturer : Sonnentor
Chili hot ground org.
Samljevena Kajenska paprilka