Dodaci za pečenjeDodaci za pečenje
,Brašna i ŠkrobBrašna i Škrob
16.80 KM
BIOfan organska ksantan guma je prirodni polisaharid dobijen fermentacijom prirodnih šećera pomoću bakterije Xanthomonas campestris. Fini je prah neutralnog ukusa, koji se koristi kao zgušnjivač, stabilizator i vezivni agens u prehrambenim proizvodima.
Pogodna je za bezglutensku, vegansku i organsku ishranu, a naročito korisna u receptima gde je potrebna elastičnost i postojanost – poput hljeba, sosova, preljeva i sladoleda.
BIOfan organic xanthan gum is a natural polysaccharide obtained by fermentation of natural sugars using the bacterium Xanthomonas campestris. It is a fine powder with a neutral taste, which is used as a thickener, stabilizer and binding agent in food products.
It is suitable for gluten-free, vegan and organic diets, and is especially useful in recipes where elasticity and stability are required - such as bread, sauces, dressings and ice cream.
Organski proizvodOrganic product
Bez glutenaGluten Free
Pogodno za veganeSuitable for vegans
Best use before : Otisnuto na ambalaži
Keeping terms : Suhom i hladnom mjestu i van domašaja djece
Manufacturer : BIOfan
100% Ksantan guma iz kontrolisanog organskog uzgoja.
100% Xanthan gum from controlled organic farming.
Organski proizvodOrganic product
Bez glutenaGluten Free
Bez dodanog šećeraNo added sugar
Pogodno za veganeSuitable for vegans
Organski proizvodOrganic product
Bez glutenaGluten Free
Bez dodanog šećeraNo added sugar
Pogodno za veganeSuitable for vegans