Dodaci za pečenjeDodaci za pečenje
,Brašna i ŠkrobBrašna i Škrob
16.80 KM
BIOfan organska ksantan guma je prirodni polisaharid dobijen fermentacijom prirodnih šećera pomoću bakterije Xanthomonas campestris. Fini je prah neutralnog ukusa, koji se koristi kao zgušnjivač, stabilizator i vezivni agens u prehrambenim proizvodima.
Pogodna je za bezglutensku, vegansku i organsku ishranu, a naročito korisna u receptima gde je potrebna elastičnost i postojanost – poput hljeba, sosova, preljeva i sladoleda.
BIOfan organic xanthan gum is a natural polysaccharide obtained by fermentation of natural sugars using the bacterium Xanthomonas campestris. It is a fine powder with a neutral taste, which is used as a thickener, stabilizer and binding agent in food products.
It is suitable for gluten-free, vegan and organic diets, and is especially useful in recipes where elasticity and stability are required - such as bread, sauces, dressings and ice cream.
Organski proizvodOrganic product
Bez glutenaGluten Free
Pogodno za veganeSuitable for vegans
Najbolje upotrijebiti do : Otisnuto na ambalaži
Čuvati na : Suhom i hladnom mjestu i van domašaja djece
Proizvođač : BIOfan
100% Ksantan guma iz kontrolisanog organskog uzgoja.
100% Xanthan gum from controlled organic farming.